Chiny

Chiny – wymagania wizowe

Wymagane dokumenty:

  • 1 wniosek
  • 1 fotografia
  • ważny paszport 6 miesięcy od zakończenia ważności wizy, ksero pierwszej strony paszportu
  • zaproszenie ( prywatne lub firmowe) lub rezerwacja hotelu
  • rezerwacja biletu lotniczego w obie strony
  • Pobierz wniosek wizowy (wiza turystyczna)
  • Pobierz wniosek wizowy (wiza uprawniająca do pracy)

W celu uzyskania wizy uprawniającej do pracy należy wypełnić wniosek na wizę turystyczną lub wizę uprawniającą do pracy – wniosek do pobrania na stronie Ambasady Chin

 

Opłaty i czas oczekiwania:

Tryb normalny: 7 dni roboczych
– Wiza służbowa, turystyczna, prywatna jednokrotna: 260 zł + 250 zł (pośrednictwo)

Tryb ekspresowy: 3 dni robocze
– Wiza służbowa, turystyczna, prywatna jednokrotna: 370 zł + 250 zł (pośrednictwo)

Usługę pośrednictwa wizowego realizujemy do wszystkich Państw, w których jest to wymagane oraz jest to możliwe.